Zakelijk

Als ondernemer wilt u uzelf vooral bezighouden met ondernemen. Wij zijn er om u te helpen met het managen van uw risico’s met passende verzekeringen van de beste aanbieders. 

We geloven in een persoonlijke relatie met de ondernemer om het bedrijf en de visie erachter te leren kennen. Op deze manier kunnen we een goede inschatting maken van uw bedrijfsrisico’s. Dit doen we graag tijdens een persoonlijk gesprek, op lokatie, in ons kantoor, of telefonisch. Bij Henk Jan de Heer Assurantiën bent u verzekerd van een advies op maat!

Optimale zakelijke dienstverlening

Onze verzekeringen zijn toegespitst op de ondernemer en de privépersoon er achter. We staan altijd voor u klaar en adviseren u graag betreffende preventieve maatregelen. Denk hierbij aan beveiliging van uw pand en inventaris, maar ook financiële risico-afdekking.

Mocht u toch onverhoopt schade hebben begeleiden we u met het indienen van deze schade. Ook nemen we de afhandeling met experts van u over en schakelen we, indien nodig, zelf een contra-expert in tijdens het afwikkelen van uw claim bij de verzekeraar.

Neem direct contact op met Henk Jan de Heer voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek!